AQUATIQ FOOD FORUM
 

Siste nytt fra de beste

Årets Food Forum belyser forhold som er utfordrende å håndtere for matbransjen, men mest av alt mange ulike løsninger og muligheter til å skape gode resultater. Et lite utsnitt av programmet finner du under. Klikk på linker for fullstendig program og tema. 

 
 Christopher Elliott, Professor of Food Safety and Director of the Institute for Global Food Security, Queen’s University Belfast

Christopher Elliott, Professor of Food Safety and Director of the Institute for Global Food Security, Queen’s University Belfast

INTEGRITET OG FOOD FRAUD

 Christian Lassen, Head of Blockchain Nordic, IBM 

Christian Lassen, Head of Blockchain Nordic, IBM 

BLOCKCHAIN OG SENSORTEKNOLOGI

 Cilia Holmes Indhal, Director sustainability, Aker Biomarine  

Cilia Holmes Indhal, Director sustainability, Aker Biomarine
 

BÆREKRAFT OG LØNNSOMHET

 

 Dr Cath Rees, Associate Professor in Microbiology, School of Biosciences, University of Nottingham

Dr Cath Rees, Associate Professor in Microbiology, School of Biosciences, University of Nottingham

 LISTERIA MANAGEMENT

 Presentasjoner fra Norsk Kylling, Joh Kaffe i tillegg til mange andre presentasjoner av case

Presentasjoner fra Norsk Kylling, Joh Kaffe i tillegg til mange andre presentasjoner av case

FREMTIDENS FABRIKK OG PRESENTASJONER AV CASE 

 

 Pellegrino Riccardi, Storyteller, change-maker, kultur- og kommunikasjonsekspert

Pellegrino Riccardi, Storyteller, change-maker, kultur- og kommunikasjonsekspert

LEDELSE OG KULTUR

 

AquatiQ Food Forum
Årets møteplass for ledere i Nordisk matbransje

Nasjonale og internasjonale foredragsholdere presenterer trender, ledererfaringer, lederverktøy og siste nytt innen matteknologi.  

Industri- og bransjeledere deler erfaringer og caser.

"Deling av kunnskap og erfaring gjør oss alle bedre"

 

 
553918663-4.jpg
 
530686185-dame.jpg

Møteplass for nordisk matbransje 

For deg som er leder og ønsker å tenke nytt og annerledes:

Ledere i matindustrien:

  • Toppledere, fabrikkledere med operativ ledergruppe, faglige leder innen innovasjon, produktutvikling, risikostyring, kvalitet, miljø, innkjøp, salg, renhold og hygiene

Ledere og fagpersonell i dagligvare/HORECA:

  •  Kjedeansvarlige, kategori-, EMV-, miljø- og kvalitetsansvarlige

Leverandører av varer, utstyr og tjenester til matindustrien

Forskningsmiljøer og Mattilsynet