AQUATIQ FOOD FORUM
 

Siste nytt fra de beste

Årets Food Forum belyser forhold som er utfordrende å håndtere for matbransjen, men mest av alt mange ulike løsninger og muligheter til å skape gode resultater. Et lite utsnitt av programmet finner du under. Klikk på linker for fullstendig program og tema. 

VI ER SNART FULLBOOKET - KUN FÅ PLASSER TILGJENGELIG

 
 Christopher Elliott, Professor of Food Safety and Director of the Institute for Global Food Security, Queen’s University Belfast

Christopher Elliott, Professor of Food Safety and Director of the Institute for Global Food Security, Queen’s University Belfast

INTEGRITET OG FOOD FRAUD

 Christian Lassen, Head of Blockchain Nordic, IBM 

Christian Lassen, Head of Blockchain Nordic, IBM 

BLOCKCHAIN OG SENSORTEKNOLOGI

 Cilia Holmes Indhal, Director sustainability, Aker Biomarine  

Cilia Holmes Indhal, Director sustainability, Aker Biomarine
 

BÆREKRAFT OG LØNNSOMHET

 

 Dr Cath Rees, Associate Professor in Microbiology, School of Biosciences, University of Nottingham

Dr Cath Rees, Associate Professor in Microbiology, School of Biosciences, University of Nottingham

 LISTERIA MANAGEMENT

 Presentasjoner fra Norsk Kylling, Joh Kaffe i tillegg til mange andre presentasjoner av case

Presentasjoner fra Norsk Kylling, Joh Kaffe i tillegg til mange andre presentasjoner av case

FREMTIDENS FABRIKK OG PRESENTASJONER AV CASE 

 

 Pellegrino Riccardi, Storyteller, change-maker, kultur- og kommunikasjonsekspert

Pellegrino Riccardi, Storyteller, change-maker, kultur- og kommunikasjonsekspert

LEDELSE OG KULTUR

 

AquatiQ Food Forum
Årets møteplass for ledere i Nordisk matbransje

Nasjonale og internasjonale foredragsholdere presenterer trender, ledererfaringer, lederverktøy og siste nytt innen matteknologi.  

Industri- og bransjeledere deler erfaringer og caser.

"Deling av kunnskap og erfaring gjør oss alle bedre"

 

 
553918663-4.jpg
 

Meet the exhibitors

 
 

ORITAIN

Oritain is a world-leader in using forensic science to test and trace a product’s intrinsic properties to verify its origin and ensure trust in global supply chains. By analysing the chemical composition of a product, Oritain build a chemical “fingerprint” for its specific point of origin – be that country, region or farm – which can then be used to validate origin based claims throughout the supply chain. Independent verification by Oritain provides a valuable stamp of authenticity, alleviates current concerns around counterfeit packaging, product adulteration and/or substitution and supports organic, fair trade and other provenance related claims.

The Science: https://oritain.com/how-it-works/the-science/

 

 

 

DNV GL

 

 

TXGUARDIAN

TXGuardian is a technology company specialized in securing values against pests. The company has developed and tested a completely new and revolutionary system for full perimeter protection of buildings and surroundings. TXGuardian provides green technology that contributes positively to the environment and society.

www.txguardian.com

 

LABOLYTIC

Kvalitet kan måles!
Siden 2008 har vi i Labolytic levert sikre, validerte og brukervennlige analysemetoder for produkt- og hygienekontroll innen havbruk og aquakultur, matproduksjon, næringsmiddelindustri, laboratoriebransjen, helse- og renholdsbransjen.

Godt og brukervennlig utstyr gjør det mulig for mange bedrifter å foreta en rekke analyser og kvalitetssikringer selv. En investering i eget analyseutstyr kan øke effektiviteten og spare deg penger på sikt. 
Med vår erfaring og fagkompetanse kan vi hjelpe deg å velge de beste metodene for ditt behov, enten det er snakk om utstyr til komplette profesjonelle laboratorier - eller et lite enkeltmannsforetak. Vi tilbyr også opplæring og veiledning som sikrer bruken ved behov

 

EUROFINS

 

IBM

En nærmere titt på IBM i Norge

IBM er et globalt selskap med virksomhet i over 170 land. IBM har vært i Norge siden 1935. IBM leverer bransjetilpassede løsninger for å kunne bidra med digitalisering og effektivisering av bedrifter, industrier og offentlig sektor i Norge. IBM har stort fokus på innovasjon, og utvikler nye løsninger som forstår, vurderer og lærer basert på analyse av data og leverer bransjetilpassede, skybaserte og kognitive løsninger innen big data, analyse, sikkerhet, mobilitet og samhandling.

Vi utfordrer stadig hva som er teknologisk mulig, derfor er IBM det selskapet i verden som har oppnådd flest patenter i løpet av de siste25 årene. Med mer enn 3000 forskere fordelt på 12 laboratorier spredt over seks kontinenter, er IBM Research et av de største og mest innflytelsesrike, forretningsdrevne forskningslaboratoriene i verden. Våre forskningsressurser bidrar til verdensledende systemer og programmer, og er også med kunder for å hjelpe dem med å utvikle sin virksomhet og bli mer innovative. Ny teknologi gjør det mulig å samle og analysere data på en måte som ikke har vært mulig tidligere.

Sammen med våre Business Partnere leder IBM virksomheter til en ny spennende epoke i Norge.

 

AQUATIQ CONSULT

Aquatiq® Consult is a leading consultancy in food safety expertise, quality management and continuous improvement.  We offer customized business solutions, training courses and verification services for securing microbiological quality and product safety. At our exhebition you will find our senior expertise within the areas of pathogen management and food fraud. Looking forward to see you there.   

 

CULTURE EXCELLENCE

Company culture is complicated, but understanding it doesn't have to be. Culture Excellence is a unique and powerful solution to measure and improve company culture. It is based on decades of research in industry and academia, and is used in thousands of locations worldwide.

Aquatic Consult has entered into a partnership agreement with Culture Excellence. The founders of Culture Excellence, Dr. Joanna Taylor and Dave Shannon, will be joining us at our exhibition to answer all the questions you might have for them.

 
530686185-dame.jpg

Møteplass for nordisk matbransje 

For deg som er leder og ønsker å tenke nytt og annerledes:

Ledere i matindustrien:

  • Toppledere, fabrikkledere med operativ ledergruppe, faglige leder innen innovasjon, produktutvikling, risikostyring, kvalitet, miljø, innkjøp, salg, renhold og hygiene

Ledere og fagpersonell i dagligvare/HORECA:

  •  Kjedeansvarlige, kategori-, EMV-, miljø- og kvalitetsansvarlige

Leverandører av varer, utstyr og tjenester til matindustrien

Forskningsmiljøer og Mattilsynet