Food Safety Culture Workshop

With Frank Yiannas

10. September 2024 // Clarion Hotel Oslo

Begrenset antall plasser

Vi gjentar suksessen fra 2023. Dagen før konferansen arrangerer vi en eksklusiv Food Safety Culture Workshop med Frank Yiannas - selve guruen innen trygg-mat kultur.

Frank har viet sin karriere til å fremme trygg-mat kultur. Nå kommer han også til Norge og Sverige for å spre det gode budskap.

Han har hatt nøkkelroller hos Disney, Walmart og FDA. Hans innsats har høstet en rekke utmerkelser, og han har skrevet to bøker om emnet.

Frank fungerer også som en adjunkt i Food Safety Program ved Michigan State University, hvor han underviser i Food Safety Culture. I 2017 ble han hedret med MSU Outstanding Faculty Award.

Det er begrenset antall plasser. Meld deg derfor på tidlig. Gå ikke glipp av denne muligheten til å lære av en av de fremste ekspertene på dette feltet!

Pris: NOK 6500,-

Frank Yiannas

Hvorfor Food Safety Culture?

Det er et spørsmål du som leder bør stille deg og kunne besvare?
Hør hva Frank Yiannas har å si om det?

Hvorfor delta?

Overordnet er målet er å gi deg kunnskap og veiledning om hvorfor og hvordan du bygger en robust trygg-mat kultur og ikke bare et trygg-mat system.

Workshopen er svært interaktiv og består av teoretisk innhold kombinert med gruppearbeid og diskusjoner. Deltakerne vil deles inn inn i grupper som samarbeider om ulike case-studier.

Kurset er utviklet av Frank Yiannas og er basert på en del av læreplanen som han bruker i sin undervisning ved Michigan State University, samt bøkene hans og omfattende arbeidserfaring.

Takeaway

Du vil motta konkrete og praktiske tips og strategier for hvordan:

Innlemme mattrygghet i organisasjonens verdier.

Forbedre effekten av opplæring slik at den påvirker adferd.

Utnytte eksisterende målinger for å forbedre ytelsen.

Etter fullført workshop vil du ha reell og oppdatert kunnskap innen følgende områder:

Ulike teorier om adferdsendring.

De viktigste elementer som karakteriserer en effektiv trygg-mat kultur.

Dypere forståelse av forskjellene mellom et tradisjonelt Food Safety Management System (FSMS) og en adferdsbasert tilnærming til mattrygghet.

Utstyrt med denne kunnskapen vil du være bedre forberedt på din neste utfordring eller jobb!

Hvem bør delta?

Organisasjonen som helhet drar nytte av en positiv kultur. Alle som anerkjenner viktigheten av en positiv kultur, ansattes holdninger og etterlevelse, vil ha nytte av å delta.

Kultur skapes ikke alene. Det anbefales derfor sterkt at virksomheter deltar med 2-3 personer fra samme virksomhet, fortrinnsvis fra fabrikkens / virksomhetens ledergruppe. På den måten vil man som team ha en felles forståelse og sammen bringe læring fra kurset videre inn i organisasjonen.

Kurset gjennomføres på engelsk. Frank er spesielt god på kommunikasjon og foreleser over hele verden. Han forstår at språk er en barriere og har tilpasset både lysark og sin kommunikasjon til det. Han bruker et teknisk enkelt språk. Han bruker masse eksempler, bilder og tips. Han bruker tavlen. Og han legger opp til gruppearbeid, hvor deltagere får reflektere og snakke sammen med andre norske deltagere.

Erfaring fra tidligere deltagere

I 2023 gjennomførte vi for første gang Frank Yiannas Food Safety Culture Workshop for 66 ledere i matbransjen.

Vi evaluerte kurset og tilbakemeldingene fra deltagerne var svært gode.
Det er mange gode kurs man kan delta på. Det som imidlertid virkelig betyr noe er om deltagerne har hatt nytte av kurset i etterkant. Har det bidratt til endring?

Vi har intervjuet noen tidligere deltagere for å høre deres tilbakemeldinger. Er du i tvil om du skal delta og om kurset kan være nyttig, bruk noen minutter på å høre hva de sier :)

Intervju med Madelen Brogren, Direktør Trygg Vare - COOP

Intervju med Olivier Mueller. Produktrådgiver i Tine.

Intervju med Lydia Lineikro, Leder kvalitet REMA 1000 Norge.