Marte Kalve Reigstad
Vi er glade for å kunne ønske Catherine velkommen som foreleser på Aquatiq Food Forum. Marte Kalve Reigstad er en dedikert leder med fokus på kvalitet og HMS i næringsmiddelindustrien. Hun har vært ansatt hos Lerøy Austevoll AS siden 2012, hvor hun har spilt en sentral rolle i å forbedre mattrygghetskulturen og levere trygge, bærekraftige kvalitetsprodukter.
Utdannet som Fiskehelsebiolog fra Universitetet i Bergen i 2011, har Marte en solid forståelse for biologiske prosesser og risikofaktorer knyttet til matproduksjon. Hennes spesialisering inkluderer Listeria-kontroll, miljøprøver og hygienisk design.
I sin rolle som kvalitets- og HMS-leder har Marte ansvaret for selskapets kvalitetsarbeid, overholdelse av myndighets- og kundekrav, sertifiseringer og revisjoner via Lerøy Seafood AS. Marte har også vært involvert i prosjektet BioDry som fokuserer på å utvikle tørketeknologier som reduserer vannmengden på prosessutstyr etter vasking for å hindre bakterievekst. Marte vil, sammen med Odd Medhus i Aquatiq, presentere prosjektet og hvilke interessante resultater det har gitt. Resultater som vil være banebrytende for hvordan næringsmiddelindustrien kan produsere enda tryggere mat med fremtidens løsninger og teknologi.