Marte Kalve Reigstad

Vi er glade for å kunne ønske Catherine velkommen som foreleser på Aquatiq Food Forum. Marte Kalve Reigstad er en dedikert leder med fokus på kvalitet og HMS i næringsmiddelindustrien. Hun har vært ansatt hos Lerøy Austevoll AS siden 2012, hvor hun har spilt en sentral rolle i å forbedre mattrygghetskulturen og levere trygge, bærekraftige kvalitetsprodukter.

Utdannet som Fiskehelsebiolog fra Universitetet i Bergen i 2011, har Marte en solid forståelse for biologiske prosesser og risikofaktorer knyttet til matproduksjon. Hennes spesialisering inkluderer Listeria-kontroll, miljøprøver og hygienisk design.

I sin rolle som kvalitets- og HMS-leder har Marte ansvaret for selskapets kvalitetsarbeid, overholdelse av myndighets- og kundekrav, sertifiseringer og revisjoner via Lerøy Seafood AS. Marte har også vært involvert i prosjektet BioDry som fokuserer på å utvikle tørketeknologier som reduserer vannmengden på prosessutstyr etter vasking for å hindre bakterievekst. Marte vil, sammen med Odd Medhus i Aquatiq, presentere prosjektet og hvilke interessante resultater det har gitt. Resultater som vil være banebrytende for hvordan næringsmiddelindustrien kan produsere enda tryggere mat med fremtidens løsninger og teknologi.

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Previous
Previous

Erlend Indergård

Next
Next

Elvin Bugge